POHJA:
170 g margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrajauhoja
muutama ruokalusikallinen kylmää vettä

Nypi margariini ja jauhot. Lisää vesi ja vaivaa hetki. Laita jääkaappiin lepäämään.

TÄYTE:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
150 g  pakastepinaattia
200 g pakasteherneitä
1 paketti pehmeää tofua
Mausteita: 1 tl mustapippurirouhetta, basilikaa, meiramia, suolaa tai yrttisuolaa

Esipaista pohjaa vuoassaan n. 5-10 minuuttia. Kuullota sipulit, lisää muut aineet ja sekoita hyvin. Tarvittaessa tofuun voi sekoittaa ruokalusikallisen soijajauhoja suurukseksi. Kaada seos esipaistetulle piirakkapohjalle, paista 180-200 asteessa 25-35 minuuttia.